Hosting4ever.nl (ME Media) slaat alleen gegevens op die benodigd zijn om onze diensten aan te kunnen bieden. Alle gegevens worden verzameld in een Klant Account en bevat:
  • NAW gegevens
  • Telefoonummer
  • Email Adres
  • Betalingsgegevens
  • Facturatieadres
  • Verstuurde en ontvangen email
  • Support aanvragen binnenkomend en uitgaand
  • Controlpanel login
  • FTP gegevens
  • Email adressen login gegevens

Op verzoek verwijderen wij alle data die bekend is voor 100% mits er een opzegging is ontvangen van alle producten, alleen noodzakelijke gegevens voor het correct leveren van onze producten en diensten worden opgeslagen. Email ons op support@hosting4ever.nl met een verwijdering verzoek waarna wij om een addequate identificatie vragen om misbruik te voorkomen.