Wij verstrekken op verzoek een data uitdraai van alle gegevens die van een klanten account zijn opgeslagen in onze systemen. Dit verstrekken wij in een net .csv bestand.

Dit .csv bestand wordt op veroek verstrekt alleen aan de eigenaar, derhalve vragen wij om een addequate identificatie om misbruik te voorkomen. Elk gegeneerd CVS bestand wordt versleuteld verstuurd en niet opgeslagen of aan derden vestrekt.

Aanvragen kan op mail adres support@me-media.nl  waarna wij de benodigde identificatie vragen.