Bescherm uw persoonlijke en zakelijke computer tegen virussen. Bijna 9 van de 10 virussen worden verspreid via email. Dit extra systeem detecteert de virus al wanneer de mail op de server komt, dus voordat uw computer deze download van de server.

Elk uur een virus update

Elk uur wordt deze scanner van een update voorzien zodat deze altijd de laatste kennis heeft hiervan. Deze virus scanner geldt voor alle email adressen op de volledige domeinnaam.

Deze scanner wordt volledig door ons gehost, uw server ondervindt hier geen nadeel van.

Kosten: € 3,00 p.m. excl btw
Installatie: Gratis
Minimaal: 12 maanden