Om uw website online te zetten dient u de bestanden met een FTP naar onze server te downloaden. U heeft hiervoor de volgende gegevens nodig:

FTP server: ftp.uwdomeinaam.nl
FTP username: uwdomeinnaam.nl
FTP password: uw ftp wachtwoord

U kunt enkel verbinding maken wanneer uw FTP account is geunlockt in het control panel.
Hoe u dit precies doet kunt u hier vinden: Handleiding FTP-unlock

Bovenstaande gegevens heeft u per mail van ons ontvangen kort na uw bestelling. Bent u de login gegevens kwijt, dan kunt u deze opnieuw instellen in uw controlepaneel op onze website door te gaan naar het control panel http://smartpanel.hosting4ever.nl.

Vervolgens kunt u gaan naar naar 'FTP Details' (rechts onder), hier wordt de FTP server, gebruikersnaam en wachtwoord vermeld.

Hoe en waar u de FTP login in uw programma in moet stellen, kun u vinden in de handleiding van uw programma.

Een veel gebruikte FTP client is "FileZilla".
Download de handleiding voor Filezilla.