Welk hosting pakket past bij mij?

Een hosting pakket heeft u nodig wanneer u een website wilt gaan bouwen. Een hosting pakket zorgt ervoor dat u uw website online kunt zetten en zo altijd beschikbaar is voor bezoekers. Welk hosting pakket het beste bij u past, hangt af van uw wensen en behoeften voor uw website. De grootte van een hosting pakket verschilt in het aantal MB webruimte, dataverkeer en het aantal e-mailaccounts dat u kunt maken. Voordat u een website wilt gaan maken is het aan te raden om de volgende vragen voor uzelf te beantwoorden:

  • - Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?
  • - Hoeveel (Dataverkeer) bezoekers verwacht ik op mijn website?
  • - Heb ik een (MySQL) database nodig?
  • - Hoeveel e-mailadressen (Mailboxen) wil ik gaan gebruiken?

Als u deze vragen heeft beantwoord heeft u een beter beeld van het hosting pakket dat bij uw website past.Hosting pakketten bij hosting4ever.nl

U heeft bij Hosting4ever.nl de keuze uit 3 hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat bij u past. Of u nu een small pakket of een large pakket voor uw bedrijf nodig heeft. Wanneer u een hosting pakket afneemt betekent dit dat u ruimte huurt op één van onze servers. U deelt de server met andere gebruikers. Wij noemen dit ook wel shared hosting.