Website SSL beveiligen

Hosting4ever neemt het beveiligen doormiddel van SSL heel serieus, met name door de nieuwe wetgeving vanaf 25-05-2018. Lees meer hierover in onze blog: AVG? Wat betekent dit voor je website en bedrijf?

Hosting4ever.nl is in basis een budget hoster zonder afbreuk te doen aan service. Echter om onze lage prijzen te kunnen behouden is ervoor gekozen om een alternatief aan te bieden op een gescheiden netwerk, daardoor is het aan onze klanten de keuze voor een SSL beveiliging.

SSL bij onze hosting pakketten

In onderstaande tabel kan je precies zien bij welk pakket je SSL hebt en wat er dan beveiligd is. Voor ondernemers raden wij altijd het SSD pakket aan, daarmee kan je gratis SSL activeren in je Control Panel en is tevens het Control Panel en Webmail SSL beveiligd.

 

Webhosting pakket

– Small hosting
– Medium hosting

– SSD Hosting
– WordPress Hosting

– Unlimited
– Website Builder

Gratis SSL (Lets Encrypt)

Simple SSL

€ 89,-

€ 89,-

€ 89,-

Control Panel SSL

Mijn Account SSL

Webmail SSL beveiligd

Welk hosting pakket heb ik eigenlijk?

Hier kan je eenvoudig achter komen:
Stap 1: Login bij je eigen account
Stap 2: Ga naar onderdeel diensten
Stap 3: Zie afbeelding…..

Hoe kan ik dan SSL activeren om mijn website of webshop?

Wanneer je dit zelf niet aan durft? of het lukt gewoon niet? wij helpen graag tegen een kleine vergoeding van € 25,00. Neem hiervoor eerst even contact met support op support@hosting4ever.nl

Kies in onderstaande tabel welk pakket je hebt voor een uitleg.

SSL activeren op een small of medium pakket is mogelijk, echter raden wij sterk aan om te migreren naar het SSD pakket of WordPress hosting. Hoe deze migratie in zijn werk gaat kan je zien tekst en beeld op onze support pagina: Migratie SSL  of neem even contact op met Support.


Technisch maar ook financieel is het verstandiger te upgraden met bovenstaand voorbeeld, desondanks is het mogelijk om toch SSL te activeren en dit voor een meerprijs van €89,- per jaar voor een SSL certificaat van starfield technologies.

Stap 1: Login op Mijn Account
Stap 2: Ga naar diensten en klik op de juiste dienst
Stap 3: Klik op “bekijk beschikbare opties”
Stap 4: Bestel de SSL certificaat die beschikbaar is

Website SSL klaar maken

Zodra deze besteld is kan het tot 24 uur duren voordat deze actief is. Daarna dien je alleen nog de website geschikt te maken met de basis url inclusief https:// (let op de s) en dient er op alle pagina’s van de website geen externe plaatjes of andere data extern worden opgehaald. Gebruik je Joomla, WordPress etc? gebruik dan een SSL plugin.

Gefeliciteerd, bij dit pakket kan je kosteloos SSL activeren in je Control Panel.

Stap 1: Ga naar het Control Panel van je hosting pakket
Stap 2: Klik op het icoontje SSL en activeer deze

Zodra deze geactiveer is is kan het tot 30 minuten duren voordat deze actief is. Daarna dien je alleen nog de website geschikt te maken met de basis url inclusief https:// (let op de s) en dient er op alle pagina’s van de website geen externe plaatjes of andere data extern worden opgehaald. Gebruik je Joomla, WordPress etc? gebruik dan een SSL plugin.

 

Gefeliciteerd, bij dit pakket kan je kosteloos SSL activeren in je Control Panel.

Stap 1: Ga naar het Control Panel van je hosting pakket
Stap 2: Klik op het icoontje SSL en activeer deze

Zodra deze geactiveer is is kan het tot 30 minuten duren voordat deze actief is. Daarna dien je alleen nog de website geschikt te maken met de basis url inclusief https:// (let op de s).

 

 

Leave a Reply

De waardering van www.hosting4ever.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 26 reviews.