Typo3 bij Hosting4ever

Typo 3 is een webapp van hosting4ever die veel word gebruikt door overheidsinstanties. Deze webapp heeft een goed beveiligings systeem en is opensource. Het doel van Typo3 is het delen van informatie en fallicteren van hun community. Dit zijn ook de grootste bezigheden van de webapp.Wat heeft Typo3 tot zijn beschikking?

Typo3 is minder bekend als WordPress en Joomla maar zeker geen kleine webapp deze statistieken tonen ze op de website van Typo3.org:


  • 6000+ extensies om je website te verbeteren
  • 9998+ TYPO3 Features
  • 8.000.000+ downloads
  • 500.000 + website’sWat zijn extensies?

Extensies zijn de hoekstenen van de website vanwege de eindeloze opties moeten er veel extensies beschikbaar zijn. Danzkij de duizenden extensies zijn er veel mogelijkheden met Typo3.Over Typo3

Typo3 is een non-profit organisatie die de foces heeft gelegd op twee content magement systemen (webapps). Deze twee management systemen moeten de basis zijn van de website.


Hoe installeer ik Typo3 via Hosting4ever.nl?

Stap 1: Bent u al klant bij hosting4ever.nl ga dan naar stap 3. Bestel eerst een domeinnaam met hostingpakket.


Stap 2: Login op uw control panel waarna u alle beschikbare mogelijkheden ziet.


Stap 3: Nu heb je keuze uit verschillende CMS systemen onder andere osCommerce. Je hebt de keuze uit verschillende e-commerce scripts onderaan de pagina kan je dit vinden. Hier vind je alle web apps de je installeren voor jouw nieuwe website.


Stap 4: Klik op de webapp die u wilt gaan gebruiken en begin met installeren. De webapp word nu automatisch geinstalleerd op uw server.


Stap 5: Ga naar uw website (of tijdelijk webadres) en voltooi de installatie. Klaar!