Dagelijkse backup (7 dagen per week)

Tot 30 dagen terug te zetten backups

Back-up kalender in het Control panel

Back-ups van de server en database

Domeinnaam registratie!

Check eenvoudig je domeinnaam!

meerdomeinnamenEen domeinnaam registreren bij hosting4ever.nl is zeer eenvoudig en je ziet direct de beschikbaarheid van een domeinnaam. Een domeinnaam voor een onderneming, vereniging of voor je hobby het kan allemaal. Een domeinnaam registreren begint met de naam gevolgd door een extensie (zoals bijv .nl)

Vele domeinnaam extensies beschikbaar

domeinnamen-bollenEen extensie kan bestaan uit een landcode zoals .nl .be of .de maar kan ook een algemene zijn zoals .com .net .info .org. Bij hosting4ever hebben wij een aantal keuze’s gemaakt uit de vele beschikbare extensies voor een domeinnaam. Een registry is de naam van een partij die de extensie uit brengt, echter zullen wij dit altijd voor onze klanten regelen.

Veelgestelde vragen over domeinnamen!

Ik wil alleen een domeinnaam registreren, kan dat?

Ja het is mogelijk om bij ons alleen een domeinnaam te registreren. Het is wel belangrijk om te weten dat deze dan alleen geparkeerd word en daar dus niets aan gekoppeld is. Voor 4,99 per jaar is het mogelijk om een doorverwijzing in te stellen en een mail adres.

Ik heb bij een andere webhoster al hosting, kan ik bij jullie de domeinnaam aanvragen?

Ja! dat is mogelijk. Hiervoor kun je aan ons de nameserver doorgeven waarna wij zonder extra kosten dit instellen.

Ik neem hosting en een domeinnaam bij jullie af, moet ik dit zelf nog koppelen?

Nee! dat doen wij voor je. Aan elke domeinnaam zit een hosting pakket gekoppeld, hier is verder dus geen kennis voor nodig.

Hoe verhuis ik mijn domeinnaam naar jullie toe?

Hiervoor heb je een zogenoemde verhuiscode voor nodig, deze kun je krijgen bij je huidige webhoster. Wil je bij ons weg verhuizen? helaas maar uiteraard respecteren wij je beslissing, deze kun je aanvragen in Mijn Account.

De waardering van www.hosting4ever.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 26 reviews.