E-mailbeveiligingsoplossingen

Spam bestrijding in en uitgaand - Email archivering

Inkomende Email Filtering

Bescherm je netwerk

Elimineer Spam & Virussen van Emails voor ze in je netwerk zitten.

From €23,88 EUR/yr/domain
Lees meer Kopen

Uitgaande Email Filtering

Bescherm je reputatie

Voorkom Spam & Virussen van verzonden worden vanuit je netwerk.

From €23,88 EUR/yr/domain
Lees meer Kopen

Emails Archiveren

Backup en Nakoming

Raak nooit meer een email kwijt en verzeker email data integriteit voor wettelijke naleving

Vanaf €94,00 EUR/yr/domain
Lees meer Kopen
Mogelijk gemaakt door

Blokkeer bijna 100% van virussen, malware en spam voordat ze ooit in je mailbox komen

Inkomende email filtering biedt al deze voordelen...

Volledige Inbox beveiliging voor concurrerende prijzen
Extreem accurate filtering
Simpele configuratie
Verhoog de inkomende e-mail continuïteit & overtolligheid
Diverse rapportage opties
Gebruiksvriendelijke interface zodat je de volledige in controle behoud over je Email
Verhoog de productiviteit van je werknemers
Verenigbaar met elke email server

Waarom zou je kiezen voor SpamExperts Inkomend Filter?

Inkomende Email Filtering filterd alle inkomende email en elimineerd spam & virussen voordat deze bedreigingen je netwerk bereiken met bijna 100% nauwkeurigheid. Het uitgebreide controle-paneel laat je de volledige controle behouden. Bovendien, in het geval dat je email server offline is, worden je emails in de wachtrij gezet. Emails die in de wachtrij staan zijn toegankelijk, je kunt ze lezen en je kan er op antwoorden via het web-interface. Dit voegt toe aan je inkomende email continuïteit.

Waarom heb ik een professioneel inkomend email filter nodig?

Je loopt geen risico meer voor IT netwerk bedreigingen. Als je inbox elke dag vol zit met ongewilde spam mails, dan is dat een teken dat je een professioneel inkomend email filter nodig hebt. Ontvang volledige beveiliging voor je inbox en zeg gedag tegen spam, virussen en malware bedreigingen!

Hoe het werkt

Wanneer het inkomend email filter is geactiveerd op je domein, en het filteren aan staat, worden inkomende emails door de SpamExperts filtering cloud gehaald. Inkomende emails worden doorgrondig geanalyseerd en gescand. Er is geen training of configuratie nodig, alles gaat meteen automatisch in werking. Elk bericht dat wordt gedetecteerd als spam wordt in quarantaine geplaatst, terwijl non-spam email naar je email server wordt gestuurd. De quarantaine kan bekeken worden in het gebruiksvriendelijke SpamPaneel, door email-rapportages, of zelfs in de email applicatie. Nooit meer tijd verspillen aan het omgaan met spam, focus je energie op je taken, terwijl je volledig de controle behoud.

Uitgaande email filtering biedt al deze voordelen...

Geen blacklisting meer
Bescherm de reputatie van je merk en IT-systemen
Vermijd de-listing verwante kosten
Verhoog uitgaande email continuïteit en aflevering
Verbeter werknemer productiviteit
Verbeter misbruik handelbaarheid

Wat is uitgaande email filtering?

Uitgaande Email Filtering is noodzakelijk om de reputatie van je IT infrastructuur te beschermen en om ervoor te zorgen dat alle uitgaande email veilig aankomt waar het aan zou moeten komen. Deze professionele oplossing om te voorkomen dat spam en virussen je netwerk verlaten en voorkomt dat je IP(s) geblacklist worden. Bovendien geeft de SpamExperts Uitgaande Email Filter je de rapportages en gereedschappen om aangetastte accounts te detecteren en spammende gebruikers te identificeren.

Waarom heb je het nodig?

Heeft je netwerk ooit spam emails verzonden zonder dat je het wist? Door de zwaktes van netwerken kan bijna elk apparaat aangetast worden om uitgaande SMTP te verzenden. Dit laat toe dat spam en malware wordt verzonden vanuit je netwerk zonder dat je het weet! Daarom is het belangrijk dat je investeerd in een professionele uitgaande email filtering oplossing. Behoud de goeie reputatie van je bedrijf, voorkom dat er spam wordt verzonden vanuit je netwerk en zorg dat je niet geblacklist word zodat je emails altijd op de goede plek aankomen.

Email archivatie biedt al deze voordelen...

Inclusief Inkomende & Uitgaande Email Filtering!
Raak nooit meer een email kwijt!
Bereik wettelijke naleving
Verbeter IT systeem prestaties
Gebruiksvriendelijke data-beveiliging beheer
Toegevoegde email continuïteit, ondersteuning voor journaling, en makkelijke herbezorging
Gecomprimeerd, versleuteld en veilig archief

Email Archivering

Email archiveren behoudt en beschermt alle inkomende en uitgaande email berichten voor later gebruik. Het is een goede manier om verloren of per ongeluk verwijderde emails te herstellen, snellere verificatie, beveilig intellectueel eigendom emails en bijlagen, zowel als "eDiscovery" doeleinden in het geval van procesvoering.

Waarom je het nodig hebt

Ben je wanhopig op zoek naar een belangrijke email van vorig jaar, maar kan je hem niet vinden en riskeer je een boete of het verliezen van een belangrijke overeenkomst als gevolg hiervan? Voorkom dit met een professionele Email Archivatie oplossing. Email Archivatie is een belangrijk gereedschap om een veilige backup van alle emails te behouden en wettelijk nalevig te zijn.

Tegelijkertijd, omdat email uitwisselingen rechterlijke macht hebben en juridisch bindend zijn, is email naleving extreem belangrijk voor organizaties. Daarom is het verplicht in bepaalde industrieën om een backup te behouden van alle email en wettelijk nalevig te zijn.

Meld je aan en begin

Kies ProductExtra Opties

€23,88 EUR/yr €23,88 EUR/yr €49,00 EUR/yr €94,00 EUR/yr
Veel Gestelde Vragen

Hoe werkt het

Email wordt omgeleid door SpamExperts intelligente zelf-lerende servers die spam detecteren en het blokkeren voordat het je bereikt.


Hoe accuraat is de filtering?

Dankzij het verwerken van miljoenen emails per dag, hebben onze email filters een marktleidende bijna 100% nauwkeurigheid.

Kan ik geblokkeerde berichten herstellen?

Ja, een uitgebreid controle paneel met log zoek functionaliteit, quarantaine, en vele andere gereedschappen die je toelaten om de status van de emails die door het systeem gaan te bekijken.


Hoe lang duurt het om op te zetten

De setup is snel, geautomatiseerd en zal je email binnen enkele minuten beschermen.

Wat is Email Archivering?

Email is tegenwoordig zo belangrijk, met gearchiveerde emails die veilig opgeslagen worden, waardoor jij zelfverzekerder wordt, en je er geen zorgen over hoeft te maken.


Hoeveel email kan ik opslaan?

Email Archivering bevat standaard 10GB gecomprimeerde email opslag. Wanneer je meer opslag nodig hebt, zijn er extra 10GB licenties die toegevoegd kunnen worden.