Nadat we de betaling van uw bestelling en de autorisatie code ontvangen hebben vragen we de verhuizing van de Domeinnaam aan. De autorisatie code kunt u opvragen bij uw huidige registrant. Daarna duurt het ongeveer vijf werkdagen totdat de Domeinnaam verhuisd is. Sommige extensies duren langer om te verhuizen. Voor het verhuizen van .EU Domeinen hebben wij geen autorisatie code nodig.

Controleer altijd voor dat u gaat verhuizen of het mail adres die gekoppeld is aan het domeinnaam (Admin / Houder) een mail adres is waar u toegang tot heeft. Dit is erg belangrijk i.v.m. het goedkeuren van een verhuizing. Wanneer deze niet juist is dient u deze eerst te wijzigen bij de huidige registrant.

• verhuis, verhuizen, domeinnaam, internationaal, autorisatie code