Dit is een veel voorkomende foutmelding op de iPhone en Macbook: Serveridentiteit niet gecontroleerd

Deze foutmelding komt doordat de mail op een aparte mailserver staat dan je eigen server waardoor deze dus niet matcht met elkaar.

Mailserver aanpassen:

Om bovenstaand probleem op te lossen hoef je alleen maar de eigen mailserver in te stellen.

Inkomende mailserver: imap.stackmail.com
Uitgaande mailserver: smtp.stackmail.com

Uitgaande Mail Server settings. Selecteer: Primaire Server en zorg ervoor dat SSL is aangezet en de poort op poortnummer 587 staat.