WordPress Cache

Bij elke WordPress installatie op onze WP hosting pakketten is standaard de plugin StackCache geïnstalleerd. Deze plugin zorgt ervoor dat uw bezoekers een cache opslaan zodat de website direct sneller geladen kan worden. Deze plugin is volledig ingesteld voor een optimaal gebruik tussen de server en de WordPress installatie en kan niet verwijderd worden maar kan wel worden gedeactiveerd.

Website Bouw

Tijdens het bouwen of aanpassen van de website is het mogelijk deze plugin te deactiveren of de cache leeg te halen. Hiermee voorkom je dat aanpassingen niet direct zichtbaar zijn.

Ga naar StackCache > Klik op Purge Cache om deze leeg te maken of deactiveer wanneer je met de website aan het bouwen bent, vergeet deze daarna niet om uit te zetten.