SSL activeren en installeren in Wordpress.

Vraag:
 Ik heb een WordPress website en in de browser wordt deze weergegeven als "niet veilig"

Antwoord en oplossing: SSL activatie is mogelijk bij elk hosting pakket van Hosting4ever met uitzondering van Basic en Medium hosting.

Migratie is mogelijk, daarbij zullen wij deze overzetten naar een nieuwe server maar de website zal niet offline gaan.  Meer informatie

SSL installeren in WordPress
Hoe dit exact werkt hebben wij stap voor stap uitgelegd op de pagina: SSL Activeren in WordPress