Een WordPress staging is een clone van je website op een seperate plek op je server. Hiermee kan je testen met thema’s, plug-ins, website code’s of gewoon aan de website werken zonder dat dit op de live website te merken is.

Deze mogelijkheid is er alleen bij een Wordpress hosting pakket.

• Login op je Control Panel. Wanneer je het juiste hosting pakket hebt dan vind je daar WordPress Tools.
  • Klik op Wordpress Staging