Per mail word 30 dagen voor de verlengdatum de factuur gemaild, krijgt u deze niet? kijk dan zelf in het Klant systeem wanneer de volgende factuur komt en/of er een openstaande factuur is.

Stap 1: Login op het Klant account

Stap 2: Klik op "facturen"

Stap 3: Wanneer er een openstaande factuur is kunt op de betreffende factuur klikken

Stap 4: Kies de betaalmethode en klik op "nu betalen"

Tip! kies voor automatische incasso, de huidige factuur betaald u éénmalig met iDeal waarna volgende facturen automatisch van dat betfreffende bankrekening worden geincasseerd.

In onderstaand filmpje wordt dit visueel uitgelegd: