Hoe stel ik mijn mail account in?

Om een mail account in te stellen dient u deze eerst aan te maken in het control panel.http://smartpanel.hosting4ever.nl Na het inloggen kiest u voor “mailboxes”. Hier kunt u nu een alias kiezen (alles voor de @) en een wachtwoord aanmaken voor uw mailbox.

(Let op het duurt altijd even wanneer uw mailbox actief is)

Hier onder kunt u kiezen uit verschillende e-mail clients. Om de handleiding te bekijken heeft u PDF reader nodig (gratis te downloaden via Adobe.com).

Handleiding e-mail instellen Outlook 2007 (Ook geschikt voor Outlook 2002 en 2003)
Klik hier om de handleiding te bekijken/printen.

Handleiding e-mail instellen Outlook 2010
Klik hier om de handleiding te bekijken/printen.

Handleiding e-mail instellen Outlook 2013
Klik hier om de handleiding te bekijken/printen.

Handleiding e-mail instellen Windows Live Mail
Klik hier om de handleiding te bekijken/printen.

Handleiding e-mail instellen Thunderbird
Klik hier om de handleiding te bekijken/printen.

Handleiding e-mail instellen Mac Mail
Klik hier om de handleiding te bekijken/printen.

Handleiding e-mail instellen IOS10 (iPhone / iPad)
Klik hier om de handleiding te bekijken/printen.

Handleiding e-mail instellen Android
Klik hier om de handleiding te bekijken/printen.

Handleiding e-mail instellen Windows Phone 8 (Ook geschikt voor Windows Phone 7)
Klik hier om de handleiding te bekijken/printen.

Handleiding e-mail instellen BlackBerry
Klik hier om de handleiding te bekijken/printen.