Alles wat je nodig hebt om je website te beschermen tegen hackers vind je met deze extra optie: StopTheHacker.

Deze extra mogelijkheid gaat verder dan de SiteGuard mogelijkheid van Hosting4ever.

htaccess Hack Detection
StopTheHacker kan detecteren of de htaccess is bewerkt waardoor uw bezoekers worden doorgestuurd naar een andere website die veelal malware bevat. Het htaccess bestand is een belangrijk bestand van uw website waarin informatie staat wat er met de bezoekers moet gebeuren.

Complete website wordt gecheckt
Hoe groot de website ook is, en hoeveel subdomeinnamen ook, de complete website wordt gescand op malware en verdachte zaken.

Dit systeem vind eerder malware dan een ander doet
Het StopTheHacker systeem is een intelligent systeem die continue op bedreigingen checkt, maar ook op nieuwe soort bedreigingen.

Automatische cleanup van malware
Wanneer er een bedreiging (malware) gevonden is dan is het normaal gesproken zo dat het echt een gigantische klus is om dit te repareren of zelfs dat u de website opnieuw moet bouwen. Met dit systeem wordt dit voor u gedaan. In de meeste gevallen is het daarmee opgelost.
- Alleen detecteren van Mallware waarna u het zelf kan repareren.
- Detecteren waarna u kunt kiezen om dit te verwijderen via dit systeem
- Detecteren en automatisch repareren

Blacklist and Reputatie Monitoring
Hiermee wordt dagelijk gecheckt of uw website niet op een blackliost staat zoals de Google Safe Browsing List en andere zoekmachines zoals Yahoo, en Bing. U wordt automatisch op de hoogte gebracht wanneer u op een blacklist of spam list staat.

Externe Link Scan
StopTheHacker zal niet alleen uw website scannen maar ook de website waarvan een link op uw website staat. Hiermee voorkomt u dat uw eigen website een slechte reputatie krijgt in zoekmachines doordat u uitlinkt naar een ¨slechte¨ website. Tevens beschermt u uw eigen bezoekers tegen malware die een website aanbrengt wanneer men via uw website hierop kwam.

FTP Scanning
Alle files in uw FTP omgeving worden gescand en gemonitord, dit gaat automatisch via de server.

Overige informatie

Er zijn nog vele andere zaken die door StopTheHacker worden gemonitord en bijgehouden zoals Phising, Snelheid, website errors en meer.
Kijk hiervoor bij alle features op de website van StopTheHacker

Dit systeem wordt volledig door ons gehost waardoor u geen nadeel bevindt op uw server.

Installatie: Gratis
Kosten: € 12,50 p.m. excl.. 21%btw
Minimaal: 12 maanden
Bestellen: Mijn Account