Je kunt de files uploaden naar je account via een FTP client of met de "file manager" in het Control Panel. Deze dien je dan in de folder public_html te uploaden voor bijvoorbeeld het live zetten van een website.

Een veel gebruikte FTP client is FileZilla (hier te downloaden). FileZilla is vrij gemakkelijk in gebruik.

FTP GEGEVENS

Om in te loggen met o.a. FileZilla dien je de login gegevens in te vullen:

Host: ftp.domeinnaam.nl (waarbij domeinnaam.nl je eigen domeinnaam moet worden ingevuld.
Gebruikersnaam:  Je eigen domeinnaam zonder www bijv:  domeinnaam.nl
Wachtwoord: Deze vind je terug in je eigen Control Panel aan de rechterzijde bij FTP Details.

Let op! Voordat de verbinding gemaakt kan worden met een ftp client dien je eerst FTP te unlocken in het control panel. Deze vindt je aan de rechterzijde "Unlock FTP" in het control panel.