Van alle Hosting Accounts op onze servers wordt dagelijks een "server" back-up gemaakt. Deze back-up is alleen bedoeld voor het herstellen van de servers mocht dit nodig zijn. U dient zelf een back-up te maken in het control panel. Let op dat u dit ook doet voor MySQL databases als u deze gebruikt.

Wilt u dat een back-up dagelijks automatisch wordt gemaakt van uw bestanden en databases. Dan zijn automatische back-ups wellicht wat voor u.
Klik hier voor meer informatie