Ondersteuning van Joomla 2.5 is op 31 december 2014 beëindigd!

Ondersteuning van Joomla 2.5 is op 31 december 2014 beëindigd!

Joomla updaten is een belangrijke zaak. Als Joomla gebruiker bent u vast wel bekend met het versie nummer waarop uw Joomla website draait. Wellicht heeft u Joomla 2.5 of zelfs nog Joomla 1.5. Tot voor kort kon men nog gewoon Joomla 2.5 updaten maar ook alle componenten voor 2.5 maar de ondersteuning voor Joomla 2.5 is nu ook beëindigd.

Heeft u nog een Joomla 2.5 website dan krijgt u nu de melding: Ondersteuning van Joomla 2.5 is op 31 december 2014 beëindigd!

Joomla update melding

Waarom is de Joomla 3 update belangrijk?

Het komt steeds vaker voor dat een Joomla website gehackt word en met name de oude versies omdat deze niet meer bijgewerkt worden en daardoor de ¨lekken¨ die aanwezig zijn niet meer gedicht worden door een nieuwe update.

Updaten Joomla 2.5 naar 3

Hoe moet je de website updaten van Joomla 2.5 naar Joomla 3 ? dit is niet zeer eenvoudig. In de meeste gevallen dient de template compleet opnieuw te worden opgebouwd in Joomla 3, tevens dienen de gebruikte componenten en plugins ook een update te krijgen.

Mocht u toch wat meer kennis hebben van Joomla dan kunt u het zelf proberen met deze handleiding Joomla update 3. Zorg er altijd wel voor dat u dit niet op de live site doet maar op een complete kopie van de website op een andere plek.

Uitbesteden Joomla update naar 3

Samen met het webdesign bedrijf ME Media uit Enschede kunnen wij onze klanten een aanbod doen. Volledige update naar Joomla 3 (de laatste versie Joomla 3.4) door een specialist met no cure no pay.

Prijs voor deze update is 283,- excl. btw Bent u klant bij Hosting4ever? of wordt u klant? dan betaald u slechts 233,- excl btw (50,- korting)

Stap 1: Vul onderstaand aanvraagformulier in.
Stap 2: Een specialist kijkt of een update naar Joomla 3 mogelijk is.
Stap 3: Wanneer dit mogelijk vragen wij om een 50% aanbetaling.
Stap 4: Specialist gaat aan de update en ombouwen beginnen.
Stap 5: Na gemiddeld 3 werkdagen is de update klaar.

Mocht blijken dat een update niet gelukt is dan krijgt u de aanbetaling terug. De gewerkte uren is voor onze risico. Wanneer de update wel geslaagd is zullen wij deze nieuwe website live zetten. Tevens krijgt u 14 dagen garantie voor eventuele problemen die aan het licht komen.

– Gerenommeerd webdesign bedrijf
– Binnen 3 werkdagen klaar
– Laatste Joomla versie
– 14 dagen garantie
– Eigen content behouden

 Aanvraagformulier Joomla 3 update:

.

De waardering van www.hosting4ever.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 26 reviews.