kosteloze hosting contract overname

AVG is de nieuwe wet “Algemene verordening gegevensbescherming” en gaat in op 25 mei 2018. Deze wet gaat tegelijkertijd gelden voor alle EU landen (GDPR is de engelse term) en vervangt in Nederland de wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Bij het niet naleven van deze wet ben je strafbaar en kunnen boetes worden opgelegd die flink kunnen oplopen.

Wat betekent de AVG voor mijn website en/of bedrijf?

Wanneer je persoonsgegevens verzamelt op je website zoals door een bestelling, contactformulier, nieuwsbrief, ledenadministratie etc. dien je al actie te ondernemen. Je dient ervoor te zorgen dat alle data die je bewaart veilig opgeslagen staat en veilig verwerkt kan worden. Daarbij dien je goed te inventariseren wie bij deze data kan komen en wat zij ermee kunnen doen.

Ook al heb je een kleine website en ben je een kleine zelfstandige, ook dan dien je aan deze wet te voldoen. De nieuwe regels gelden voor iedereen die ook maar iets opslaan aan gegevens en verstrekken naar partijen zoals boekhouder, nieuwsbrief, contactformulier etc..

 

Wij nemen je looptijd over van je huidige hostingbedrijf!

Wanneer je bij een andere hostingpartij zit en je bent niet geheel tevreden met de service die zij hierin bieden of lukt het niet om SSL / HTTPS te activeren? wij nemen je huidige looptijd over wanneer je een webadres bezit met een .nl domeinnaam.

.nl looptijd overname
Wij nemen kosteloos de .nl registratie over inclusief de huidige looptijd. Dit betreft de looptijd zoals de huidige registrar heeft afgesloten bij de SIDN, in de praktijk kan dit afwijken van de looptijd zoals vermeld bij je hoster.

WordPress Hosting of Reguliere (SSD) hosting
Ondanks dat je hosting pakket direct geactiveerd wordt zullen wij deze pas gaan berekenen wanneer de nieuwe periode aanbreekt van je .nl registratie (max 12 maand)

Verhuisservice website
In de meeste gevallen kunnen wij de oude website automatisch verhuizen naar ons toe. Hierdoor heb je geen onderbreking van je website online. Dit is afhankelijk van de structuur van je huidige hoster, maar in de praktijk kan 95% probleemloos verhuist worden.

Aanvragen
Om van deze actie gebruik te maken dien je contact op te nemen met ons.

De waardering van www.hosting4ever.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 26 reviews.