Hosting4ever in de top 20 beste webhosting bedrijven.

Beste Webhosting 2014 titel voor hosting4ever.

Beste webhosting vind je o.a. bij Hosting4ever die door de website www.hostlist.nl beoordeeld is. Tevens behoren wij bij de beste webhosting bedrijven volgens hostingreview.nl

Elke maand wordt er een top 20 opgesteld waarbij hostlist.nl op meerdere punten alle webhosting bedrijven beoordelen. Hieruit komen dan de beste webhosting bedrijven.

Met name word er gecheckt op beschikbaarheid van de server’s van de webhosting bedrijven, dit doen zei met name door elke 15 minuten een beschikbaarheidstest uit te voeren, dat wil zeggen dat er gemiddeld 3000 keer gecheckt wordt per maand of de server beschikbaar is en of deze voldoende is.

beste webhosting van hostlistMet name in deze beschikbaarheidstest scoort Hosting4ever  een 100% beschikbaarheid. Dit komt mede voort uit ons unieke backup systeem. Er draait altijd een extra server mee die direct zal overnemen wanneer er zich problemen voor doen.

Wij zijn erg trots op deze onderscheidingen waarin wij naast de waarderingen van onze klanten ook gewaardeerd worden “in ons vak”.

Beste webhosting bedrijf wordt je niet zomaar.

Beste webhosting teamOns helpdesk team is elke werkdag tot 22u en zelfs op zaterdag aanwezig om klanten te woord te staan. Deze hulp kan gaan over een webhosting pakket of bijbehorende diensten. Echter worden wij vaak 0nline genoemd als beste webhosting bedrijf doordat wij verder gaan in de online en veelal ondersteunen in cms systemen of andere vragen op internet gebied.

 

 

 

De waardering van www.hosting4ever.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 26 reviews.