Goedkope hosting en toch kwaliteit en service

Goedkope hosting met kwaliteit en service, kan dat?

Goedkope hosting wil iedereen wel maar hoe is het dan gesteld met de kwaliteit van de hosting en kan er dan wel service verleent worden.

Bij hosting4ever.nl zeggen we dat wij wel goedkope hosting hebben maar niet de goedkoopste zijn.  Onze hosting pakketten zijn verkrijgbaar vanaf 1,49 p.m. wat in de huidige hosting markt erg laag te noemen is. Echter zijn er ook webhosting bedrijven die goedkopere hosting aanbieden van zelfs 0,50c of minder per maand, echter zou je voor deze prijs geen kwalitatieve hosting kunnen aanbieden.

Goedkope hosting met de beste prijs kwaliteit verhouding

Wij hebben vele berekeningen gemaakt om een goede prijs kwaliteit te behalen voor onze hosting pakketten. Dit bestaat namelijk uit het aanbieden van kwaliteit hosting  in de server specifcaties maar ook het juiste datacentrum met 24/7 bewaking. Echter houdt het niet op bij een kwalitatief hosting pakket want wij vinden service naar onze klanten zeer belangrijk.

Uniek in de hosting markt, telefonische bereikbaarheid en online chat.

webhosting service teamGoedkope webhosting bedrijven bieden geen telefonisch ondersteuning aan omdat de prijs zo laag is en er daardoor weinig winst per klant wordt behaald. Deze winst zou er na één telefoongesprek met de klant al af zijn door de tijd die de medewerker in de klant steekt. Echter denken wij verder, immers wanneer een klant tevreden is zal deze een eventuele extra webhosting pakket ook weer bij ons aanschaffen, en uiteraard doorvertellen dat wij hen telefonisch of per chat uitstekend geholpen hebben wat weer nieuwe klanten oplevert. Wij zien een support aanvraag daarom ook niet als een last maar als een kans.

Daarbij is het zo dat er veel klanten zijn die geen support nodig hebben en andere weer wat extra, dit brengt het mooi in balans waardoor wij kans zien om wel uitstekende support te geven.

Kortom wij vinden dat er met goedkope hosting ook een uitstekende support mogelijk is.

“Wij zijn een support aanvraag daarom ook niet als een last maar als een kans.”

Lage prijs, optimale service. Dit merken wij aan onze klantenkring.

Omdat wij continue blijven investeren in service en kwaliteit merken wij dat onze klanten veelal altijd bij ons webhosting bestellen. Wij zijn niet het webhosting bedrijf met de meeste klanten, maar na onderzoek kunnen wij wel zeggen dat wij wel veel klanten hebben die vele pakketten op hun account hebben staan en dit zijn voornamelijk webdesigners die al hun klanten bij ons plaatsen. Dit resulteert erin dat wij niet tot de grootste webhosters horen, maar wel bij de top horen kwa aantal hosting pakketten en domeinnamen.

 

 

De waardering van www.hosting4ever.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 26 reviews.