SpamExperts filtert 99,8% van de spam voordat deze je mailbox bereikt.

Email virus scanner

Vanaf p.m. : €1,99

Bestrijdt spam met SpamExperts

De kracht van SpamExperts is het ongelooflijk verfijnde filterproces. Veel spamfilters werken met eenvoudige voorgeprogrammeerde logica. SpamExperts daarentegen analyseert iedere inkomende e-mail en past zijn parameters daarop aan. Omdat wij weten hoe spammers te werk gaan kunnen wij vaak al in een vroeg stadium ingrijpen.

Let op! Om technische redenen is op dit moment SpamExperts alleen te bestellen bij SSD Hosting, WordPress hosting of de Website Builder. Gebruikt u het reguliere hosting pakket is het mogelijk eerst een migratie uit te voeren. 

Hoge kwaliteit filtering

De ongeëvenaarde intelligentie van SpamExperts is het directe resultaat van de miljoenen e-mails die elke dag worden gefilterd.

Uitgaande email

Door uitgaande e-mail te filteren stuur je geen ongewenste spamberichten uit, voorkom je dat je server op blacklists terechtkomt.

Nauwkeurig

Het inkomende filter behoort tot de beste in de markt met een nauwkeurigheid van nagenoeg 100% en bijna geen false positives.

Eenvoudige configuratie

Via de webinterface krijg je toegang tot verschillende features zoals het automatisch detecteren van gebruikers en white- en blacklists.

SpamExperts Control Panel

Veel gestelde vragen...

Maar er is toch al een spam filter?

Klopt! elk email adres komt standaard al met een spam filter. Deze doet zeker zijn werk wat ook te zien is aan de spambox. Maar het systeem van SpamExperts gaat een stapje verder. Zo beloven zei 99,8 % van alle spam te kunnen identificeren en niet door te laten. Alle mail komt eerst bij het systeem van SpamExperts binnen die deze vervolgens weer doorzet naar de inbox.

Waarom werkt dit niet met reguliere webhosting?

Op dit moment kunnen wij SpamExperts alleen activeren op SSD Hosting, WordPress hosting en de website Builder. Dit heeft te maken met de specificatie eisen van SpamExperts waaraan de server moet voldoen. Dit wil niet uitsluiten dat de reguliere webhosting ook geschikt zal worden gemaakt in de toekomst.
Het is mogelijk om zonder problemen de volledige website met email te migreren naar SSD hosting of WordPress hosting. Bijkomend voordeel van deze migratie is een snellere server, SSL website maar ook SSL webmail en control panel.

Waarom betaal ik 9,- startkosten?

Hoewel het systeem automatisch wordt aangemeld is het wel nodig deze handmatig in te stellen zodat SpamExperts tussen het mail verkeer zit. Omdat hier toch enige kennis voor vereist is zal dit handmatig door een medewerker van Hosting4ever worden gedaan.

Ik heb meerdere email adressen op 1 domeinnaam!

Je hebt maar 1 SpamExperts licentie nodig voor alle email adressen op 1 domeinnaam. Dit kan tot 1.000 email adressen per domeinnaam.

Hoe kan ik deze add-on bestellen?

Dat is heel eenvoudig. Hiervoor dien je in te loggen in het klant account van Hosting4ever.

Onder diensten vind je de webhosting pakketten die je bij ons afneemt, klik op het pakket waar je de add-on voor bij wilt bestellen.

De waardering van www.hosting4ever.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 26 reviews.