Control Panel

Inloggen in het webhosting control panel

Control Panel2018-08-31T12:52:57+00:00

Control Panel Login

Inloggen in het webhosting control panel kan regstreeks in ‘Mijn Account’ zodra je ingelogd bent. Mocht je toch apart in willen loggen met gebruikersnaam (de domeinnaam zonder www.) en wachtwoord dan kan dit door in te loggen in het voor jou desbetreffende control panel.

Let op wanneer je gebruikt maakt van Regulier Hosting, WordPress Hosting of de Website Builder klik dan op ‘Regulier Login’ wanneer je gebruikt maakt van Basic Hosting klik dan op ‘Basis Login”.

REGULIER LOGIN
BASIC LOGIN

Veel gestelde vragen over Control Panel

De inlog gegevens van je control panel heb je per mail ontvangen bij het bestellen van je hosting pakket (let op dit zijn niet de inlog gegevens van ‘Mijn Account’). Mocht je het wachtwoord niet meer weten maar nog wel van Mijn Account, kun je via Mijn Account in je hosting control panel zonder gebruikt te maken van je hosting gebruikersnaam en wachtwoord.

Mocht je voor zowel Mijn Account als je hosting Control Panel je inlog gegevens kwijt zijn dan kun je het beste eerst de gegevens van Mijn Account herstellen.

HERSTEL WACHTWOORD

Wanneer het wachtwoord is hersteld (en ingelogd ben in mijn account) kun je wanneer je op de desbetreffende hosting pakket klikt inloggen in je hosting pakket.

REGISTREER OF VERHUIS JE DOMEINNAAM

REGISTREER OF VERHUIS JE DOMEINNAAM