AVG (GDPR) bij Hosting4ever

Op 25 mei 2018 is er een nieuwe wet van kracht, meer hierover kan je lezen in onze blog: AVG Wat betekent dit voor je website en/of bedrijf

Welke maatregelen heeft Hosting4ever.nl getroffen om aan deze wet te voldoen? dat kan je lezen in deze blog.

Privacy Klantgegevens en wetgeving.

Conform de nieuwe wetgeving waren er bij hosting4ever enkele aanpassingen noodzakelijk, omdat deze wet reeds aangekondigd was in 2016 waren wij direct al begonnen om aan deze wetgeving te voldoen. In 2017 is een nieuw administratie systeem in gebruik genomen, de klanten migratie heeft een jaar geduurd en is ondertussen afgerond. Recentelijk zijn de laatste aanpassingen afgerond waardoor wij aan deze wetgeving  voldoen.

  • Klant gegevens worden automatisch maximaal 12 maanden bewaard na opzegging van alle diensten.
  • Men heeft nu volledige inzage in alle door ons opgeslagen gegevens inclusief email en support communicatie.
  • Op aanvraag kan men alle door ons opgeslagen informatie opgevraagd worden doormiddel van een .csv bestand.
  • Nieuwsbrief kan via “mijn account” en onder elke nieuwsbrief aan / uit worden gezet.
  • Automatische Incasso bevestigingen met iDeal

Meer informatie:
Privacy policy
Retention period
Verwijdering Klant Account

Domeinnaam privacy

Hosting4ever zal nooit klantgegevens die aan ons worden toevertrouwt delen, verkopen of gebruiken voor spamdoeleinden. Voor domeinnaam registratie dient hosting4ever wel aan een aantal eisen te voldoen die zijn opgelegd

door o.a. de SIDN waar wij moeten zorgen voor accurate persoonsgegevens die gekoppeld worden aan de domeinnaam. Wij hebben geen controle wat de domeinnaam registrat met deze gegevens doet.

Meer informatie:
Domeinnaam privacy

Server privacy

Om de login van het Control panel en hosting pakket in te regelen worden er privacy gegevens naar een externe partij verzonden. Dit betreft alleen een Email adres en Naam, hier staan nooit andere gegevens gecommuniceerd zoals volledige NAW gegevens.

Meer informatie:
Server privacy

Verwerkers overeenkomst

Deze nieuwe wet kent de verwerkersverantwoordelijke en de verwerker. Hosting4ever is verantwoordelijk voor gegevens die wij opslaan voor facturatie enz..  Daarnaast zijn wij de verwerker van gegevens die je met ons deelt voor o.a. e-mail en webhosting. In dat geval ben je zelf de verwerkersverantwoordelijke.

Wij hebben reeds onze Privacy Policy en Voorwaarden aangepast om aan de wetgeving te voldoen, gezien de omvang van ons klantenbestand is het niet haalbaar om individuele overeenkomsten af te sluiten. Voor de deadline 25-05-18 zullen wij met een alternatief hierop komen.

SSL beveiliging

Hosting4ever.nl is in basis een budget hoster zonder afbreuk te doen aan service. Echter om onze lage prijzen te kunnen behouden is ervoor gekozen om een alternatief aan te bieden op een gescheiden netwerk, daardoor is het aan onze klanten de keuze of wel of geen SSL beveiliging keuze maken. Lees meer hierover in de blog: SSL beveiliging bij hosting4ever.nl

 

 

Leave a Reply

De waardering van www.hosting4ever.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 26 reviews.